FlyDubai: pojačava broj letova Dubai – Beograd

FlyDubai: Dodatni letovi na liniji Beograd – Dubai

Low cost avio kompanija FlyDubai namerava da u od 3. marta 2014. godine poveća broj letova na relaciji Beograd – Dubai.

 

fly-dubai-povecanje-broja-letova 

Dodatni let avio kompanija FlyDubai uvodi zbog popularnosti ove linije i velikog interesovanja za Dubai, a u saopštenju se navodi da će vreme polaska iz Beograda biti u 12:50, dok će avioni napuštati Dubai u 9:10 po lokalnom vremenu. Inače, putovanje do ove destinacije iz našeg glavnog grada traje oko 5 sati i 30 minuta, a leti se sa avionom tipa Boeing 737-800.

 

Ipak, ovo nije prvi put da FlyDubai pojačava liniju Beograd – Dubai, jer će u narednom periodu low cost avio kompanija uvesti vanredne letove. Ovi vanredni polasci startovaće od 24. decembra ove godine i doneće dodatni let tog datuma, kao 27., 30. i 31 decembra, a poslednji najavljen dodatni let biće 3. januara 2014. godine. Nakon toga, već 6. januara avio kompanija FlyDubai uvešće u svoju stalnu ponudu novu biznis klasu na ovoj liniji, koja je do sad bila tek povremeno ponuđena putnicima.

 

Ovom prilikom treba spomenuti da low cost avio kompanija FlyDubai trenutno u ponudi ima jeftine avio karte ka tri njene destinacije: Dubai, Maldivi i Kolombo. Takođe, u ponudi su i promotivne cene avio karata za grupna putovanja.

 

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar