LOT Polish Airlines povećava broj letova

LOT Polish Airlines: Od aprila svakodnevno Beograd – Varšava

Poljska avio kompanija LOT Polish Airlines po najnovijem planu, koji bi trebalo da počne da se ostvaruje od aprila naredne godine, odlučila je da poveća veliki broj svojih letova, među kojima su i oni na liniji Beograd– Varšava.

lot-polish-airlines-avion

Ovakva promena podrazumeva to da avioni neće leteti pet dana nedeljno, kakav je bio slučaj u letnjoj sezoni 2013. godine, već svakodnevno na liniji Beograd – Varšava.

 

Promenjena su i vremena polazaka pa će avioni sa aerodroma “Nikola Tesla” leteti u 14 časova ka Varšavi i to ponedeljkom, sredom, četvrtkom i subotom, a u 17 časova utorkom, petkom i nedeljom. Polasci iz Varšave, sa druge strane će biti u 11:30 ponedeljkom, sredom, četvrtkom i subotom i u 14:30 časova utorkom, petkom i nedeljom.

 

Sa ovakvom promenom putnicima u našoj zemlji biće mnogo dostupniji povoljni letovi ove avio kompanije ka Severnoj Americi, tj. gradovimaNjujorkToronto i Čikago, ali se putnici sa aerodroma “Nikola Tesla” mogu uputiti ka brojnim destinacijama u Evropi preko aerodroma u Varšavi, poput gradova MoskvaOdesa, Riga ili Viljnus.

 

Trenutno su u ponudi jeftine povratne avio karte na relaciji Beograd – Varšava i cena kreće već od 219 EUR, sa svim uračunatim dodatnim troškovima, a ova cena će važiti do kraja marta naredne godine i za letove u ovom periodu.

 

Treba još spomenuti na baš liniju Beograd – Varšava planira da održava i domaća avio kompanija Air Serbia, ali se za sad ne zna tačan datum uspostavljanja ovih letova, niti planirana cena avio karata i da li će ovakva konkurencija uticati na ponudu LOT Polish Airlines.

 

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar