TAP Portugal: Od jula definitivno Beograd – Lisabon

TAP Portugal: Uskoro letovi Beograd – Lisabon!

Kao što se svojevremeno i naslućivalo, portugalska avio kompanija TAP Portugal od jula planira da uspostavi redovnu liniju Beograd – Lisabon.

tap-portugal 

Aerodrom “Nikola Tesla” nije jedini ka kojem ova avio kompanija planira da saobraća u narednom periodu, a na spisku su još i gradoviGeteburg, Nant, Hanover, Talin, Sankt Peterburg, Bogota, Panama, Belem i Manaus.

 

Tačni detalji i ostale informacije o tome koliko često će avioni leteti na nedeljnom nivou prema našem glavnog gradu, nisu još poznati (po nepotvrđenim informacijama čulo se pak da će to biti tri puta nedeljno), ali se zna da će ova linija biti uvedena na leto i to najverovatnije od početka jula naredne godine. Takođe je potvrđeno da linija neće biti sezonska i da trenutno nije u planu da se sa ova linija okonča u 2014. godini.

 

Do jula naredne godine, avio kompanija TAP Portugal ipak nudi nekoliko opcija za putovanje na relaciji Beograd – Lisabon.

 

Jedna linija će krenuti već tokom zime i avioni TAP Portugala će leteti preko Budimpešte na dve različite linije: Lisabon – Beograd – Budimpešta – Lisabon i Lisabon – Budimpešta – Beograd – Lisabon. Ovakvu kombinaciju avio kompanija TAP Portugal je napravila da bi što bolje iskoristila potencijale dva grada, pa će i redosled letenja biti menjan po proceni isplatljivosti u određenom periodu.

 

Druga linija je već aktuelna i održava se uz pomoć avio kompanije Austrian, koja leti na liniji Beograd – Beč, u kojem se preseda i nastavlja na letu Beč – Lisabon sa avio kompanijom TAP Portugal. Trenutno su u ponudi jeftine povratne avio karte čija je cena već od 262 EUR, sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

 

Kao dodatne destinacije na liniji Beograd – Beč – Lisabon mogu se dodati i brazilske metropole Sao Paulo i Rio de Žaneiro. Pa tako, povratna avio karta iz Beograda do Sao Paulo kreće od 1325 EUR, a cena avio karte za Rio de Žaneiro je od 1349 EUR. Ovo su takođe cene za povratne avio karte, sa uračunatim svim dodatnim troškovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije TAP Portugal

Rezervišite odmah avio karte kompanije TAP Portugal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar