Air Serbia: prednovogodišnji Happy Friday promo

Air Serbia: Nova Happy Friday promo akcija za 9 destinacija

Poslednjeg petka u 2013. godini avio kompanija Air Serbia ponovo je ponudila povoljne cene avio karata za više svojih letova.

 

air-serbia-happy-friday-21-feb

 

U odnosu na prošlu nedelju, ponuda je ovog puta nešto bogatija pa se tako samo danas mogu se kupiti avio karte sa sniženim promotivnim cenama ka čak devet destinacija.

 

Cena povratne avio karte na relaciji Beograd – Bukurešt je već od 89 EUR, a toliko koštaju i avio karte za Milano, Sarajevo, kao i do glavnog grada Slovenije – Ljubljana. Ova cena je sa uključenim svim dodatnim troškovima i za neke destinacije je najpovoljnija do sad.

 

Na popustu su i avio karte na relaciji Beograd – Štutgart i Beograd – Atina, a karte se mogu kupiti već od 109 EUR. Na kraju, povoljno se mogu kupiti avio karte do Berlin, kao i do Stokholm i Cirih i to već od 119 EUR.

 

Povoljne cene avio karata važe za sva putovanja u periodu od sutrašnjeg dana, to jest 28. decembra do 28. februara 2014. godine, a navedeni iznosi su sa svim dodatnim troškovima i za povratne avio karte, sa standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Broj mesta je ograničen.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar