Air France: decembar promo akcija

Air France: Jeftine avio karte ka Severnoj Americi

Francuska avio kompanija Air France ovog meseca organizovala je kratku promotivnu akciju na kojoj se mogu kupiti povoljne avio karte ka Severnoj Americi.

 

air-france-pormo-severna-amerika

 

Promotivna akcija je kratka i traje samo do 31. decembra 2013. godine, a za putovanja u periodu od 2. marta do 26. juna 2014. godine.

 

Avio karta iz Beograda za Njujork može da se kupi već od 671 EUR, a do Čikago i Vašingtona od 771 EUR. Ovo su cene za povratne avio karte sa svim dodatnim troškovima uračunatim u iznos.

 

Osim ove akcije, avio kompanija Air France u svojoj ponudi ima povoljne avio karte ka raznim drugim svetskim destinacijama.

 

Povratna avio karta za letove sa aerodroma “Nikola Tesla” do francuske destinacije Tuluz je od 329 EUR, do Nica je od 343 EUR, avio karta do Šangaj može da se kupi od 699 EUR, do Peking je od 722 EUR, do Singapur od 911 EUR, a do Seul od 960 EUR. Na sniženju su i avio karte na relaciji Beograd – Havana i one se mogu kupiti već od 1068 EUR, do Meksiko je od 1085 EUR.

 

Avio karte po ovim cenama se mogu kupiti do 31. marta 2014. godine, a za sve letove u periodu do ovog datuma. Sve cene su navedene za povratne avio karte i sa uračunatim dodatnim troškovima.

 

Svi letovi se obavljaju preko Pariza, a u saradnji sa domaćom avio kompanijom Air Serbia. Broj avio karata po promotivnim cenama je ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar