Nova avio kompanija Adriatic Skyways

Adriatic Skyways uskoro počinje da leti

Na nebu iznad regiona uskoro bi mogla da leti još jedna nova avio kompanija – Adriatic Skyways.

 

adriatic-skyways-avio

 

Avio kompanija Adriatic Skyways biće lansirana na početku letnje sezone, a saobraćaće sa avionima Embraer E190, Fokker 100 i Fokker 50 tipa. Za sad nisu poznate tačne linije na kojima će nova avio kompanija leteti, niti cene avio karata, ali je potvrđeno da će za nju biti odgovorna holandska avio kompanija Denim Air, koja će ustupiti svoje avione.

 

Avio kompanija Adriatic Skyways neće samo staviti svoje ime na avione kompanije Denim Air, već će ujedno i leteti pod njenim dozvolama za letenje, što će omogućiti brz početak rada i na vreme pred novu letnju sezonu.

 

Ova vest dolazi nam nakon što su nedavno najavljene još dve nove avio kompanije koje će takođe povezivati Balkansko poluostrvo i Jadransko more sa drugim evropskim destinacijama.

 

Avio kompanija Libertas Air prvo je najavila da planira da od aprila ove godine leti iz Dubrovnika sa dva aviona Airbus A320, a zatim je nedavno objavljeno i više informacija o avio kompaniji Air Croatia koja planira da poveže Jadran i švedske aerodrome. Po saopštenjima ove avio kompanije, početkom letnje sezone uspostaviće se direktni letovi od Stokholma i Geteburga do Zagreba.

 

Takođe, pored novih avio kompanija i low cost avio kompanija Ryanair nedavno je najavila da će uspostaviti novu liniju Zadar – Mančester, koja bi trebalo da bude uspostavljena od 4. aprila 2014. godine.

 

Online rezervacije letova na playtravel.rs
ili telefonom na 011.305.93.14
Rent-a-Car Online rezervacije za sve destinacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar