Alitalia: letovi iz Prištine i Zagreba

Alitalia: Uskoro leti iz Prištine i Zagreba

Italijanska avio kompanija Alitalia potvrdila je nedavno da u toku ove godine pokreće linije iz Zagreba i Prištine.

 

alitalia-sletanje 

Ovom odlukom italijanska avio kompanija želi da stavi veći akcenat na balkansko tržište, jer, kako navode: “ovaj region igra sve važniju stratešku ulogu u planovima Alitalia Grupe”.

 

Uslovi pod kojima će se ovi letovi biti pokrenuti i detalji o linijama, ipak, za sad ostaju nejasni. U medijima se navodilo da avio kompanija Etihad Airways planira da preuzme italijansku nacionalnu avio kompaniju u skorijoj budućnosti. Po mišljenju nekih stručnjaka, ovome ide u prilog to što je avio kompanija Etihad Regional nedavno otkazala najavljenu liniju Zagreb – Rim.

 

Sa druge strane, italijanska avio kompanija u slučaju uspostavljanja linije do Hrvatske imaće veliku konkurenciju u vidu hrvatske avio kompanije Croatia Airlines, koja leti iz Splita i Dubrovnika do italijanske prestonice Rima.

 

Predstavnici avio kompanije Alitalia izdvajaju i to da će tokom meseca maja ova avio kompanija imati dnevne letove do Skoplja čime će na ovaj način pojačati vezu između dve zemlje. Veće izmene se za sad ne spominju za letove iz Beograda i Podgorice.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar