Air Serbia Srećan Petak 21. mart

Air Serbia Happy Friday promo akcija za 21. mart

Happy Friday promo akcija avio kompanije Air Serbia ovog petka donosi sniženje cena avio karata sa aerodroma u Beogradu ka sedam destinacija.

 

Air Serbia Happy Friday 21 mar

 

Promotivne cene avio karata mogu da se kupe samo u toku petka, 21. marta 2014., i to za letove u period putovanja od 22. marta do 31. maja 2014. godine.

 

Na Happy Friday ili “Srećan Petak” promo akciji još jednom su najpovoljnije avio karte na liniji od aerodroma “Nikola Tesla” do aerodroma “Aleksandar Veliki” u Skoplju sa cenom već od 89 EUR. Avio karta do Sarajeva je već od 99 EUR, do Milana je od 109 EUR, a do Kopenhagena cena povratnih avio karata je od 119 EUR.

 

Cena povratne avio karate na Happy Friday sniženju na liniji od Beograda do Berlina je već od 129 EUR, avio karte do Larnake su već od 139 EUR, a do Moskve od 199 EUR.

 

Sve navedene cene su za povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima. Cene podrazumevaju standardnu uslugu avio kompanije Air Serbia, a broj avio karata je ograničen.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Pored Happy Friday promo akcije, avio kompanija Air Serbia trenutno nudi i povratne avio karte po sniženim cenama do Podgorice i Tivta i one mogu da se kupe već od 96 EUR. Avio karte mogu da se kupe već danas i sve do 1. aprila 2014. godine, a za period od 23. marta do 31. maja 2014. godine. U cenu su takođe uračunati svi dodatni troškovi, a promocija jedino ne važi u periodu uskršnjih praznika.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar