Pegasus Airlines Promo akcija za kraj zime

Pegasus Airlines: Velika promo akcija, Beograd – Istanbul već od 19.99 EUR

 

Tuska low cost avio kompanija Pegasus Airlines samo do kraja ovog vikenda snizila je sve cene svojih letova.

 

Pegasus Airlines Beograd

 

Po veoma povoljnim cenama mogu da se kupe avio karte low cost avio kompanije Pegasus Airlines za period od 1. novembra 2014. do 28. marta 2015. godine. Avio karte se nalaze u prodaji samo do 23. marta 2014.

 

Svakako, putnicima koji putuju iz Beograda najinteresantnije deluje snižena cena avio karte u jednom pravcu, na relaciji Beograd – Istanbul sa cenom već od 19.99 EUR. Po istoj ceni mogu da se kupe avio karte i iz Sarajeva, Prištine, Skoplja do Istanbula ili u suprotnom pravcu.

 

U lokalnom, turskom saobraćaju, avio karte u jednom pravcu mogu da se kupe već od 19,99 TL (što je oko 6,5 EUR), a drugi internacionalni letovi su već od 29.99 EUR po jednom pravcu.

 

Linije u okviru Turske na kojima saobraća Pegasus Airlines po ovim jeftinim cenama avio karata podrazumevaju neke od aerodroma u sledećim gradovima: Adana, Antalija, Kajseri, Izmir, Istanbul, Bodrum, Dalaman, Denizli, Konija, Nevšehir, Zafer, Ankara i mnogi drugi.

 

Međunarodni letovi turske low cost avio kompanije uključuju brojne evropske destinacije, kao što su Beč, Diseldorf, Frankfurt, Minhen, Tel Aviv, Bolonja, Rim, Bazel, Ženeva, Donjeck, Marsej, Barselona ili Štutgart sa cenom avio karte u jednom pravcu od 29,99 EUR. Avio karte u jednom pravcu na relaciji Istanbul ka i iz Kopenhagena, Pariza, Bejruta, Sočija, Madrida ili Stokholma su već od 39,99 EUR.

 

Ovo je naravno samo deo velike promo akcije turske low cost avio kompanije, koja inače nudi preko 800,000 mesta na linijama između 78 destinacija, pa preporučujemo da se za više detalja obratite našim agentima.

 

Kako avio kompanija Pegasus Airlines naglašava, svi letovi imaju ograničen broj mesta u ovoj promotivnoj akciji, a popusti se odnose jedino na direktne letove do spomenutih destinacija. U ukupan iznos cene karte su uračunati svi troškovi osim čekiranja karte, što je potrebno naknadno doplatiti. Iznos ove doplate varira od destinacije i aerodroma gde se ona plaća tj. u zavisnosti da li se radi o lokalnom, turskom aerodromu ili nekom od međunarodnih aerodroma do kojih ova avio kompanija leti.

 

Ponuda je zanimljiva iz tog razloga što se za pojedine evropske destinacije sa Pegasusu Airlinesom može leteti povoljno iz Istanbula, pa uz let iz Beograda do turske prestonice može se stići možda i povoljnije nego direktnim letom. Na ovaj način se pored krajnje destinacije, može obići i prelepi Istanbul.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Pegasus Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Pegasus Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar