Air Serbia Happy Friday promocija 4. april

Air Serbia Happy Friday promocija za petak, 4. april

 Nacionalna avio kompanija Air Serbia ni ovog petka nije propustila da ponudi svim svojim putnicima koji lete iz Beograda povoljne avio karte ka brojnim destinacijama ka kojim saobraća.

happy-friday-air-serbia

Promotivna akcija “Happy Friday” aktuelna je samo ovog petka, 04. aprila 2014., i odnosi se za putovanja u period od 5. aprila do 31. maja 2014. godine.

 

Na promociji avio kompanije Air Serbia mogu se kupiti povoljne avio karte na liniji od aerodroma “Nikola Tesla” do aerodroma u Podgorici, Tivtu ili Istanbulu, po ceni već od 81 EUR.

 

Nešto malo skuplji, ali i dalje veoma povoljni su letovi ka destinacijama koje je avio kompanija Air Serbia uvela ove nedelje – Sofija i Budimpešta. Cena povratne avio karte od Beograda do Sofije je od 89 EUR, a avio karte za let od Beograda do Budimpešte mogu da se kupe već od 94 EUR.

 

Domaća avio kompanija ponudila je na “Happy Friday” promociji i tri severnije destinacije. Na sniženju su avio karte do Štutgarta sa cenom od 99 EUR, kao i letovi do skandinavskih gradova Kopenhagena i Stokholma, sa cenom avio karti od 129 EUR.

 

Sve cene su naveden za povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. Po ovim cenom se podrazumeva standardna usluga avio kompanije Air Serbia, ali treba znati da je broj avio karata ograničen. Nacionalna avio kompanija Srbije naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR za povratne avio karte. 

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar