LOT Polish Airlines promo akcija za evropske destinacije

LOT Polish Airlines: Promotivne cene avio karata do evropskih gradova

Na promotivnoj akciji poljske avio kompanije LOT Polish Airlines našlo se šest evropskih destinacija.

 lot-polish-airlines

Avio karte koje su na sniženju avio kompanije LOT Polish Airlines mogu se kupiti već od danas i sve do 17. aprila 2014. godine. Ova promo akcija odnosi se na sva putovanja u periodu od 1. jula do 31. avgusta ove godine.

 

Svi letovi avio kompanije LOT Polish Airlines sa aerodroma “Nikola Tesla” prema evropskim destinacijama obavljaju se preko matične baze kompanije na aerodromu u Varšavi.

 

Na ovoj promo akciji najpovoljnije mogu da se kupe povratne avio karte do Amsterdama, sa cenom već od 199 EUR. Do četiri evropska grada: Pariz, Stokholm, Kopenhagen i Brisel mogu da se kupe jeftine avio karte sa cenom od 209 EUR.

 

Avio kompanija LOT Polish Airlines u svoju promo ponudu uključila je i letove iz Beograda do londonskog aerodroma Hitrou i to po ceni već od 219 EUR.

 

Sve cene su navedene sa već uključenim dodatnim troškovima, a podrazumevaju standardnu uslugu visokog kvaliteta poljske avio kompanije.

 

Ovo nisu jedine destinacije ka kojim avio kompanija LOT Polish Airlines saobraća. Sa svojih šest nedeljnih letova iz Beograda, ova avio kompanija povezuje srpsku prestonicu, preko Varšave, i sa brojnim drugim evropskim, severnoameričkim i azijskim gradovima. 

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar