Air Serbia Promo: povoljne avio karte utorkom, sredom i četvrtkom

Air Serbia: Promo akcija, putujte jeftino utorkom, sredom i četvrtkom

  

Avio kompanija Air Serbia pokrenula je još jednu promotivnu kampanju na kojoj ovog puta nudi jeftine avio karte za sva putovanja utorkom, sredom i četvrtkom.

  

Air Serbia

Ovakva promo akcija čiji cilj je da promoviše putovanja sredinom nedelje, trajaće sve do 25. aprila 2014., a na sniženju će biti letovi do čak 29 destinacija. Jeftine avio karte mogu da se kupe za period putovanja od 29. aprila do 12. juna, a izuzetak su jedino letovi iz Beograda do Varšave koji će biti uspostavljeni 29. maja. Zbog toga što se radi o novoj liniji, na sniženju će biti svi letovi ka ovoj destinaciji u pomenutom periodu.

 

Još jednom najpovoljnije povratne avio karte sa aerodroma “Nikola Tesla” mogu se kupiti do Istanbula, Ljubljane i Skoplja po ceni već od 89 EUR. Cene avio karata do Budimpešte, Dubrovnika, Milana, Sofije, Splita i Varšave su već od 99 EUR, a do Atine, Bukurešta, Praga, Rima, Soluna i Štutgarta od 109 EUR.

 

Na promo akciji avio kompanije Air Serbia našli su se i letovi do Frankfurta, Varne i Beča sa cenom avio karata od 119 EUR, do Brisela, Diseldorfa i Ciriha od 129 EUR, do Kopenhagena i Stokholma od 139 EUR, a do Amsterdama i Berlina od 169 EUR.

 

Uoliko se putnici odluče da u navedenom periodu putuju do Larnake i Pariza utorkom, sredom i četvrtkom na ovoj promo akciji mogu da nađu avio karte do ovih destinacija već od 199 EUR, povratna avio karta do Moskve je od 209 EUR, a do Londona i Tel Aviva od 219 EUR.

 

Sve navedene cene odnose se na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, a identične su i za povratne avio karte iz ovih destinacija u pravcu Beograda, dok jedina razlika može biti ta što su na nekim mestima izražene u lokalnoj valuti.

 

Broj raspoloživog mesta je ograničen i preporučuje se da već danas pozovete naše agente da se raspitate o ovoj promotivnoj akciji domaćeavio kompanije.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar