Jet Airways: Povoljno do Severne Amerike

Jet Airways: Povoljne avio karte iz Beograda do Njujorka i Toronta

 

Indijska avio kompanija Jet Airways uz pomoć domaće avio kompanije Air Serbia nudi jeftine avio karte do Njujorka i Toronta.

 

Jet Airways Beograd do Njujorka i Torontoa

 

Obe linije se obavljaju sa presedanjem u Briselu, do kojeg iz Beograda saobraća avio kompanija Air Serbia. U Briselu avio kompanija Jet Airways ima svoje veliko čvorište, pa linije Mumbai – Njujork i Delhi – Toronto se obe obavljaju sa pauzom u belgijskom glavnom gradu.

 

Na ovaj način mogu se kupiti jeftine povratne avio karte iz Beograda, sa aerodroma “Nikola Tesla” do Njujorka sa cenom već od 639 EUR, a do Toronta već od 699 EUR. Cene su navedene sa uključenim svim dodatnim troškovima, a sa standardnom uslugom indijske avio kompanije.

 

Do saradnje dve avio kompanije, Air Serbia i Jet Airways, došlo je najviše zbog avio kompanije Etihad Airways koja ima vlasnički udeo u obe kompanije, pa je ovakva saradnja logična posledica.

 

Konekcije na ovoj liniji su takođe odlične, pa putnici iz Srbije neće morati dugo da čekaju u Briselu na letove ka Torontu i Njujorku (tačnije, aerodromu u Njuark), kao i u obrnutom smeru na letove iz Brisela do Beograda, avio kompanije Air Serbia.

 

Pozovite već danas, jer je broj raspoloživog mesta je ograničen.

 

Online rezervacije letova kompanije Jet Airways na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar