Lufthansa iz Beograda do evropskih destinacija

Lufthansa: Povoljno ka evropskim gradovima iz Beograda

Avio kompanija Lufthansa u svojoj ponudi ima jeftine avio karte za letove iz Srbije ka Nemačkoj i brojnim evropskim gradovima.

Avio kompanija Lufthansa letovi iz Beograda

Ponuda je aktuelna do 26. oktobra 2014. godine, a odnosi se na sve letove u periodu takođe do tog datuma, za koje je avio karta kupljena najkasnije 7 dana pre poletanja.

 

Povratne avio karte sa aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu se mogu kupiti već od 179 EUR, a po ovoj ceni može da se stigne do Amsterdama, Berlina i Kopenhagena. Cena avio karte do Đenove, Milana, Pariza, Rima, Stokholma i Brisela je već od 189 EUR.

 

Povoljne su avio karte i do Aberdina, Bazela, Edinburga, Geteburga, Istanbula i Roterdama, a njihova cena je već od 199 EUR. Povratne avio karte do Atine, Firence, Hamburga, Lisabona, Londona, Praga i Venecije su od 209 EUR, do Dablina i Varšave avio karta se može kupiti od 219 EUR, a do Barselone i Birmingema od 229 EUR.

 

Letovi iz Beograda do drugih evropskih destinacija su takođe su takođe ponuđeni sa sniženim cenama avio karata: do Bergena, Ženeve cena avio karte je od 239 EUR, do Beča i Ciriha od 249 EUR, do Bolonje od 259 EUR, do Mančestera od 269 EUR, do Luksemburga, Sankt Peterburga i Nice od 299 EUR, a do Salcburga od 369 EUR.

 

Sve cene su navedene za povratne avio karte ka ovim evropskim destinacijama, sa uključenim svim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Lufthansa.

 

Letovi se obavljaju direktno ili preko nemačkih čvorišta avio kompanije Lufthansa u Minhenu i Frankfurtu.

 

Broj raspoloživih mesta je ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar