Turkish Airlines: Lucky Five promo akcija

Turkish Airlines: Povoljne avio karte do pet destinacija na Lucky Five promo akciji

Još samo nedelju dana je ostalo za ovomesečnu Lucky Five promociju turske avio kompanija Turkish Airlines na kojoj su snižene cene avio karata do pet destinacija.

Turkish Airlines Lucky Five promo akcija

Promo akcija avio kompanije Turkish Airlines zamišljena je tako da promoviše letove do pet gradova, a avio karte se mogu kupiti do sredine meseca, pa zato ovomesečna promocija traje do 15. maja 2014.

 

Najpovoljnija destinacija do koje vodi avio kompanija Turkish Airlines sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” je Tel Aviv sa cenom povratne avio karte već od 346 EUR.

 

Na sniženju su se našli letovi iz Beograda do gradova na severu Afrike, poput egipatske prestonice Kaira sa cenom avio karte od 367 EUR, Alžir sa cenom od 425 EUR, Tripoli od 480 EUR i južnoafrička destinacija Johanesburg od 739 EUR.

 

Promo akcija Lucky Five važi za sva putovanja započeta do kraja aktuelnog meseca, u ovom slučaju 31. maja. Sve cene su navedene za povratne avio karte, sa uračunatim svim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Turkish Airlines.

 

Broj avio karata po promotivnim cenama je ograničen i treba pozvati što pre.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar