Qatar Airways: Promo akcija za leto

Qatar Airways: Otputujte do jedne, a vratite se sa druge letnje destinacije po istoj ceni

Avio kompanija Qatar Airways i ovog meseca ima interesantnu promotivnu akciju: putnik može da odleti do jedne destinacije, a vrati se sa druge – po istoj ceni.

Avio kompanija Qatar Airways promo akcija

U periodu od današnjeg dana pa do 19. maja 2014. godine, mogu se kupiti avio karte za letove iz Beograda do pet destinacija za period putovanja od 7. maja do 30. septembra ili 14. decembra 2014. godine u zavisnosti od izabrrane linije.

Na sniženju je najpovoljnija povratna avio karta iz Beograda do Kolomba sa cenom već od 542 EUR. Avio karta do Maldiva se može kupiti već od 587 EUR, a zanimljivost u vezi ove dve destinacije je da putnici mogu da dolete na jedno ostrvo, a polete nazad ka aerodromu “Nikola Tesla” sa drugog.

Avio kompanija Qatar Airways ovakvo kombinovanje dozvolio je i za letove do Bangkoka i do Puketa. Povratna avio karta na liniji Beograd do Bangkoka može da se kupi već od 565 EUR, a do Puketa od 610 EUR i ne vezano za ciljno odredište povratni aerodrom može da se zameni. Na ovaj način, mogu se obići dve zemlje po ceni jedne povratne avio karte.

Naravno, svi oni koji smatraju da je dovoljan i samo jedan tropski raj mogu organizovati povratak sa samo jedne destinacije.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Poslednja destinacija koja se našla na ovoj promo akciji avio kompanije Qatar Airways je Bali, sa cenom avio karte od 773 EUR. Za ovu destinaciju se ne može menjati avio karta na način koji je važio za prethodnike.

Avio kompanija Qatar Airways letove iz Beograda ka svim destinacijama obavlja preko svog čvorišta u Dohi, ali je bitno naglasiti da se letovi do Balija obavljaju direktno i pored velike udaljenosti. Uz to, od oktobra ove godine na ovoj liniji će leteti najmoderniji avion ove avio kompanije, Boeing 787-8 Dreamliner.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte do odabranih destinacija, sa uključenim svim dodatnim troškovima i redovnom uslugom avio kompanije Qatar Airways. Promotivna akcija važi za period putovanja do 30. septembra u slučaju letova do Maldiva, Kolomboa i Puketa, a do 14. decembra za letove do Bangkoka i Balija.

Broj raspoloživog mesta je ograničen.

Online rezervacije letova avio kompanije Qatar Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Qatar Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar