Air Serbia Happy Friday promo 9. maj

Air Serbia: Promo akcija Srećni Petak za 9. maj

Avio kompanija Air Serbia objavila je spisak destinacija ka kojim ovog petka nudi snižene cene avio karata na promo akciji Happy Friday.

Air Serbia Happy Friday promo 9.maj

Na Happy Friday promotivnoj akciji povratne avio karte mogu da se kupe samo ovog petka, 9. maja 2014. godine, a one mogu da se iskoriste za putovanja u periodu od 10. maja do 20. juna 2014. godine.

Ove nedelje, sa aerodroma u Beogradu može se jeftino odleteti do Soluna, Budimpešte i Bukurešta i to po ceni povratne avio karte već od 96 EUR. Neznatno skuplja je povratna avio karta do Atine, koja se može kupiti već od 108 EUR.

Sve cene na promo akciji Happy Friday su navedene za povratne avio karte sa uračunatim svim dodatnim troškovima. U cenu je uključena je redovna usluga avio kompanije Air Serbia. Nacionalna avio kompanija Srbije naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživog mesta je ograničen.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar