LOT Polish Airlines: Snižene cene avio karata Beograd – Varšava

LOT Polish Airlines: Iz Beograda do Varšave već od 99EUR

Poljska avio kompanija LOT Polish Airlines uvrstila je u svoju ponudu povoljne avio karte na liniji od Beograda do poljskog glavnog grada Varšave.

Jeftine avio karte na liniji Beograd – Varšava se mogu kupiti za sva putovanja u periodu od 29. maja 2014.

Povratna avio karte za sve letove sa beogradskog aerodroma do Varšave je već od 99 EUR. Ova cena podrazumeva sve uračunate dodatne troškove i standardnu uslugu avio kompanije LOT Polish Airways.

Varšava je glavni i najveći grad Poljske, koji broji oko 1.711 miliona stanovnika, što ga stavlja na 9. mesto najnaseljenijih gradova Evropske Unije. Ovaj grad mnogi nazivaju “gradom Feniks”, zato što je tokom Drugog svetskog rata pretrpeo nezamislive gubitke. Procenjuje se da je oko 85% objekata uništeno tokom rata.

Ovo nisu jedine destinacije ka kojim avio kompanija LOT Polish Airlines saobraća iz glavnog grada Srbije. Uz redovne dnevne letove iz Beograda, ova avio kompanija povezuje srpsku prestonicu, preko Varšave, i sa brojnim drugim evropskim, severnoameričkim i azijskim gradovima.

Rezervišite odmah, jer je broj raspoloživog mesta za odabrane datume ograničen.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
  1. Praksa kompanije

    Jovan ciric
     odgovori
    02/09/2019

    Kompaniju treba edukovati i obavezno kazniti, ja sam zakasnio na let, tražio sam od kompanije da mi da sljedeći let kažu nije praksa povratna je karta i nije mi jasno da bar povratak neće da mi refundira ipak je to osam dana pre povratka, a ne mogu ni da ga iskoristim i ako odem tamo. Blesavo ali nemaš kome da se zalis

  2. POMERANJE KARATA ZBOG KORONA VIRUSA

    Jasmina Rađenovic
     odgovori
    26/03/2020

    Postovani,
    imamo kupljene karte za Toronto preko vaše kompanije. Beograd17,04,2020 ,(Beograd-Toronto-Beograd) Toronto22,06,2020 povratak. Kako mozemo da saznamo kada mozemo da pomerimo let i kome da se obratimo?
    S postovanjem
    Branislav i Jasmina Rađenovic

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar