Avio kompanije pomažu žrtvama poplave

Air Serbia i Montenegro Airlines pružaju pomoć stanovnicima poplavljenog područja

 

Avio kompanija Air Serbia i Montenegro Airlines zajedno su se potrudile da učine sve što mogu kako bi pomogli žrtvama nezapamćene poplave.

 

Mapa poplavljenog područja na teritoriji bivše Jugoslavije

Srpska avio kompanija Air Serbia poslala je 1.500 ćebadi raznim prihvatnim centrima za evakuisana lica, a njeno ketering odeljenje je poslala izvesne količine hrane. Kako je danas objavljeno na zvaničnoj stranici avio kompanije Air Serbia ona će i dalje nastaviti da šalje hranu ugroženom stanovništvu: “Air Serbia nastavlja da pruža podršku. Danas isporučujemo nove količine hrane koju priprema naša ketering sluzba.”

 

Dodatno, srpska nacionalna avio kompanija preko amabasada Republike Srbije u stranim državama redovno donosi dpnirana osnovna sredstva za život iz inostranstva .

 

Avio kompanija Montenegro Airlines je stavila svoje aviona na raspolaganje Ministartstvu zdravlja Republike Srbije. Crnogorska avio kompanija ponudila je da besplatno preveze sve žrtve poplava od Beograda do Crne Gore, a kojima treba medicinska pomoć, kako bi se oni dalje prevezli na Medicinski institut u Igalu ili do drugih zdravstvenih ustanova u ovoj državi.

 

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar