FlyDubai: Novi red letenja

FlyDubai menja red letenja zbog novog terminala

Popularna low cost avio kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, FlyDubai, promeniće trenutni red letenja zbog završetka radova na rekonstrukciji aerodroma Dubai International (oznaka: DXB).

Avioni avio kompanije FlyDubai na aerodromu

Od 22. jula 2014. godine letovi avio kompanije FlyDubai na liniji Beograd – Dubai, odvijaće se utorkom, četvrtkom i subotom, sa polaskom u 9:10 sa beogradskog aerodroma, i u 13:35 sa aerodroma Dubai International.

 

Ovakav red letenja low cost avio kompanija FlyDubai zadržaće i tokom zimske sezone.

 

Do tog datuma, zbog renoviranja Terminala 2 na aerodromu Dubai International, veliki broj letova ove avio kompanije je prebačen na susedni aerodrom Dubai World Central. Zbog toga su neki letovi nedostupni našim putnicima, pa do 21. jula neće moći da se realizuju konekcije do Kolomboa, Bahreina, Bejruta, Katmandua, Kuvajta, Maldiva i drugih. Sa druge strane, konekcije sa avio kompanijom Emirates su i dalje dostupne.

 

Od 22. jula 2014. godine konekcije ka ovim svetskim destinacijama, kao i red letenja low cost avio kompanije FlyDubai će biti normalizovan.

 

Dubai International aerodrom je jedan od najbitnijih čvorišta Bliskog istoka i dom je avio kompanija Emirates, FlyDubai i Emirates SkyCargo. Aerodrom ima tri terminala, od kojih je Terminal 3 najveći aerodromski terminal na svetu, i oni godišnje ukupno usluže više od 66 miliona putnika sa preko od 7.000 nedeljnih letova.

 

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar