Pegasus Airlines: Promotivna akcija zima 2014-2015

Pegasus Airlines: Velika promo akcija za narednu zimu, na sniženju avio karte za sve letove

Avio kompanija Pegasus Airlines već sad se sprema za novu zimsku sezonu i nudi specijalne promotivne cene avio karata svima koji porane i odluče da ih kupe ovih dana.

Avion avio kompanije Pegasus Airlines

Promotivni period za kupovinu jeftinih avio karata avio kompanije Pegasus Airlines trajaće sve do 8. juna 2014. godine, a na popustu su svi letovi od 1. novembra 2014. godine do 28. marta 2015. godine. Jedini izuzetak su novogodišnji i božićni praznici od 18. decembra 2014. do 13. januara naredne godine.

 

Na sniženju su svi letovi ka i iz Turske, što obuhvata čak 84 destinacija u 35 zemalja.

 

Među najpovoljnijim našao se let Istanbul – Beograd sa cenom avio karte već od 20 EUR. Za suprotan smer, odnosno od beogradskog aerodroma do Istanbula avio karta može da se kupi već od 40 EUR.

 

Povoljno mogu da se kupe i avio karte iz Istanbula do Atine, Bukurešta, Sarajeva, Tirane, Prištine i Skoplja sa cenom već od 20 EUR.

 

Takođe su jeftini letovi iz Istanbula do Amsterdama, Milana, Bazela, Brisela (kao i u suprotnom smeru), Diseldorfa, Rima, Minhena, Berlina, Tel Aviva, Ciriha, Štutgarta, Barselone, Bolonje, Donjecka, Liona, Frankfurta, Marseja, Tbilsija, Beča, Kelna sa cenom avio karte od 30 EUR.

 

Za letove iz Istanbula do Stokholma, Kopenhagena, Londona, Bejruta, Madrida ili Pariza avio karte mogu da se kupe za 40 EUR, kao i letovi do turske prestonice iz Milana, Bukurešta, Sarajeva, Tirane, Barselone, Bolonje, Prištine, Skoplja, Tbilsija i Donjecka.

 

Avio karte za linije iz Amsterdama, Kelna, Diseldorfa, Rima, Madrida, Minhena, Berlina, Londona, Atine, Liona, Marseja, Ciriha, Beča i Štutgarta do turskog glavnog grada su od 50 EUR. Na letovima iz Istanbula do Teherana ili Moskve avio karte su već od 50 EUR.

 

Za linije iz Bazela, Frankfurta, Moskve, Dubaija, Dohe, Stokholma, Ciriha, Bejruta, Pariza, Teherana i Kopenhagena do Istanbula avio karte se mogu kupiti za 60 EUR, kao i za letove iz Istanbula do Dubaija ili Dohe.

 

Sve cene odnose se na avio karte u jednom pravcu na odabranoj liniji, sa uračunatim svim dodatnim troškovima, a za standardne usluge avio kompanije Pegasus Airlines. Neka dodatna ograničenja važe, a o tome se možete raspitati kod naših agenata.

 

Broj raspoloživog mesta je ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Pegasus Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Pegasus Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar