Air Serbia: Happy Friday Cirih i Sofija

Air Serbia: Ovog petka povoljne avio karte do Ciriha i Sofije

Avio kompanija Air Serbia na ovonedeljnoj Happy Friday promotivnoj akciji ponudila je povoljne avio karte do Sofije i Ciriha.

Avion avio kompanije Air Serbia

Snižene cene avio karata važiće samo ovog petka, 6. juna 2014. godine, a putnici će moći da ih iskoriste u letnjoj sezoni, to jest od 7. juna pa do 25. oktobra 2014. godine, a jedini izuzetak je period od 15. jula do 15. avgusta.

 

Specijalne promotivne cene odnose se na povratne avio karte između Beograda i Sofije, a mogu se kupiti već od 90 EUR. Povratni letovi sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” do Ciriha su već od 130 EUR.

 

Navedene cene na Happy Friday promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Zbog toga što je broj raspoloživog mesta po ovim povoljnim cenama ograničen preporučuje se da pozovete naše agente što pre.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar