TAP Portugal: Beograd Lisabon uskoro

TAP Portugal: Od 2. jula leti na liniji Beograd – Lisabon

 

Portugalska avio kompanija TAP Portugal za manje od četiri nedelje pokrenuće redovnu liniju BeogradLisabon.

 

TAP Portugal uskoro Beograd Lisabon

 

Direktna linijia avio kompanije TAP Portugal između Beograda i Lisabona debitovaće 2. jula 2014. godine, kada se očekuje da avion poleti iz glavnog grada Portugala u 22:00h (23:00h po našem vremenu), a on će sleteti na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” oko 2:40 ujutro narednog dana.

 

Prvi let sa beogradskog aerodroma ka Lisabonu zakazan je za 3. jul u ranim jutarnjim časovima, tj. u 3:25h, dok će ona na ciljnu destinaciju sleteti u 6:20h (po lokalnom vremenu).

 

Plan je da avio kompanija TAP Portugal leti tri puta nedeljno na ovoj redovnoj liniji i to utorkom, sredom i petkom iz Lisabona i utorkom, četvrtkom i subotom iz Beograda. Polasci iz Lisabona su utorkom u 9:30h (po lokalnom vremenu) i u kasnim večernjim satima u sredu (22:00h) i petak (22:45h), dok je poletanje iz Beograda zakazano za 14:55h utorkom i u ranim jutarnjim časovima četvrtkom (03:25h) i subotom (04:10h).

 

Letovi na relaciji Beograd – Lisabon su deo planirane redovne linije i iz avio kompanije TAP Portugal nam je potvrđeno da će se održavati tokom cele godine, a na letovima će se koristiti avioni tipa Airbus A319.

 

Ova veza između dve prestonice je značajna jer će omogućiti putnicima iz Srbije široku mrežu letova iz Lisabona, prema Evropi, Severnoj i Južnoj Americi, ali Zapadnoj Africi. Aerodrom “Nikola Tesla” nije jedini ka kojem ova avio kompanija planira da saobraća u narednom periodu, a na spisku su još i gradovi Geteburg, Nant, Hanover, Talin, Sankt Peterburg, Bogota, Panama, Belem i Manaus.

 

Trenutno je aktuelna velika promotivna akcija avio kompanije TAP Portugal pa se avio karte mogu kupiti po veoma povoljnim cenama, a za više informacija pozovite naše agente.

 

Online rezervacije letova avio kompanije TAP Portugal

Rezervišite odmah avio karte kompanije TAP Portugal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar