TAP Portugal: produžena promotivna akcija

TAP Portugal: Velika promotivna akcija do kraja juna, jeftine avio karte do celog američkog kontinenta

Portugalska avio kompanija TAP Portugal produžila je svoju veliku promotivnu akciju za letove ka portugalskim destinacijama i gradovima na celom američkom kontinentu.

Avio avio kompanije TAP Portugal

Promotivna akcija trajaće do 1. jula 2014., kada je planiran prvi let na liniji Beograd – Lisabon.

 

Najjeftinija povratna avio karta sa beogradskog aerodroma na ovom sniženju je za direktan let do Lisabona i ona se može kupiti već od 229 EUR. Jeftine avio karte se mogu kupiti za letove ka još dve destinacije u ovoj državi, uz presedanje u Lisabonu. Avio karta do Porta je od 253 EUR, a do poznate letnje destinacije Faro je već od 283 EUR.

 

Putnici iz Srbije sa novom linijom do Lisabona imaće pristup i velikoj mreži drugih letova avio kompanije TAP Portugal iz prestonice Portugala a neke od tih destinacija su takođe obuhvaćene ovom promotivnom akcijom.

 

Povratna avio karta do Njujorka se može kupiti već od 659 EUR, kolika je cena za avio karte i do Majamija. Takođe, na sniženju su avio karte do Paname i Bogote sa cenom od 1159 EUR.

 

S obzirom da će tokom ovog meseca sve oči biti uperene ka Brazilu, zbog Svetskog prvenstva u fudbalu koje zvanično počinje danas, zanimljivo je da je avio kompanija TAP Portugal snizila cene avio karata svima koji žele da pogledaju neku utakmicu i osete atmosferu ove države za vreme najvećeg sportskog događaja.

 

Povratna avio karta do Rio De Žaneira je već od 889 EUR, a destinacije Fortaleze, Natal i Resife je od 1139 EUR.

 

Sve cene navedene su sa uračunatim dodatnim troškovima i za povratne avio karte, a važe za standardnu uslugu avio kompanije TAP Portugal.

 

Na sniženju su avio karte za putovanja od 1. jula za tri navedene portugalske destinacije, u periodu od 1. septembra do 16. decembra za Majami i Njujork, od 1. oktobra do 9. decembra za brazilske destinacije, a od 1. oktobra do 12. decembra za Bogotu i Panamu.

 

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovete naše agente što pre.

 

Online rezervacije letova avio kompanije TAP Portugal

Rezervišite odmah avio karte kompanije TAP Portugal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar