Air France: Promo akcija Kanada

Air France: Jeftine avio karte do Kanade, već od 624 EUR

Pored velike promo akcije za avio karte do Afrike, avio kompanija Air France ponudila je i povoljne cene za avio karte od Beograda do četiri kanadska grada.

Avion avio kompanije Air France

Promo akcija će trajati sve do kraja meseca, do 30. juna 2014., a u zavisnosti od odabranog perioda putovanja razlikuju se i cene avio karata.

 

Najjeftinije avio karte su za period putovanja od 1. novembra do 15. decembra 2014. godine. Povratna avio karta sa aerodroma “Nikola Tesla” do Toronta je u tom slučaju već od 624 EUR, do Montreala je od 770 EUR, do Vankuvera od 964 EUR, a do Kalgarija se mogu kupiti avio karte od 974 EUR

 

Drugi deo promotivne akcije se odnosi na sve letove u petiodu od 16. septembra do 31. oktobra 2014. godine. U tom slučaju cene avio karata su takođe izuzetno povoljne. Povratna avio karta od Beograda do Toronta se može kupiti već od 664 EUR, do Montreala od 764 EUR, do Vankuvera od 984 EUR, a do Kalgarija od 992 EUR.

 

Sve cene na ovoj promotivnoj akciji se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom francuske avio kompanija Air France.

 

Broj raspoloživog mesta u avionima avio kompanije Air France pod ovim uslovima je ograničen, pa pozovite naše agente što pre.

 

Letovi do kanadskih destinacija se iz Beograda obavljaju sa presedanjem na pariskom aerodromu Šarl de Gol (Charlnes de Gaulle – oznaka CDG).

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar