Air Serbia: Letnja promotivna akcija

Air Serbia: Na novoj promotivnoj akciji avio karte za 26 destinacija

Avio kompanija Air Serbia pokrenula je kratku, ali bogatu promotivnu akciju koja obuhvata čak 26 destinacija iz njene mreže letova.

Avion avio kompanije Air Serbia

 

Na sniženju su avio karte koje se mogu kupiti od danas, 19. juna, pa do 23. juna 2014. godine, a one se mogu iskoristiti za putovanja u periodu od 23. juna do 10. decembra 2014. godine.

 

U toku ovih pet dana, mogu se kupiti jeftine avio karte i sa beogradskog aerodroma odleteti ka 26 gradova ka kojima saobraća avio kompanija Air Serbia. Najpovoljnije cene povratnih avio karata su do Soluna, Pule i Varšave koje se mogu kupiti već od 99 EUR, zatim slede Dubrovnik, Ljubljana, Istanbul, Milano, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Split i Varna po ceni već od 109 EUR.

 

Na sniženju su letovi do Rima, a avio karte se mogu kupiti već od 112 EUR, dok su avio karte do Atine i Budimpešte od 119 EUR, Štutgart i Beč od 129 EUR, Berlin, Brisel, Frankfurt i Diseldorf su od 193 EUR, a Cirih od 149 EUR.

 

Od malo udaljenijih destinacija, na promotivnoj akciji su avio karte do Tel Aviva i Larnake sa cenom od 169 EUR, avio karte do Moskve se mogu kupiti od 189 EUR, a do Abu Dabija već od 319 EUR.

 

Zbog pokretanja ove promotivne akcije, avio kompanija Air Serbia neće organizovati druge promocije ovog vikenda, kao što je Happy Friday .

 

Navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Broj raspoloživog mesta po ovim povoljnim cenama je ograničen, pozovete naše agente odmah.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar