TAP Portugal: Uspostavljeni letovi Beograd – Lisabon

TAP Portugal: Po prvi put uspostavljena linija Beograd – Lisabon

Od jučerašnjeg dana avio kompanija TAP Portugal po prvi put u istoriji povezala je Beograd i Lisabon direktnim letovima.

TAP Portugal

Prvi avion iz Lisabona svečano je dočekan na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, a prijemu su prisustvovali direktor aerodroma Velimir Radosavljević i ambasador Portugala u Srbiji Augusto Žoze Pestana Saraiva Peišota.

 

Direktor beogradskog aerodroma izjavio je da je aerodrom “Nikola Tesla” sa ovom novom linijom na pravom putu da postane regionalni lider. On je naglasio da su nedavno po broju putnika nadmašeni rezultati aerodroma u Sofiji, kao i svi drugi aerodromi u bivšoj Jugoslaviji, a da je jedini konkurent onaj u Budimpešti, te da se nada da bi sa interkontinentalnim letovima aerodrom “Nikola Tesla” mogao postati i uspešniji od aerodroma u Mađarskoj. Gospodin Radosavljević je dodao da je uvođenje direktne linije Beograd – Lisabon pružiti priliku putnicima iz Srbije da iskuse Portugal koji ima izuzetnu prirodu i arhitekturu, ali i poznatu fado muziku.

 

Još jednom su ponovljeni odlični rezultati beogradskog aerodroma, koji su opet značajno bolji od svih dosadašnjih rekorda po broju putnika, a sve su prilike da će mesec jul biti još uspešniji.

 

Linija Beograd – Lisabon učiniće Portugal još dostupniji putnicima iz naše zemlje, a ambasador Portugala istakao je da će ova linija doprineti unapređenju političkih, ekonomskih, kao i zbližavanju dva naroda koji su po mnogo čemu slični.

 

Više detalja o liniji Beograd – Lisabon možete pročitati ovde.

Online rezervacije letova avio kompanije TAP Portugal

Rezervišite odmah avio karte kompanije TAP Portugal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar