TAP Portugal: Letovi Beograd – Lisabon

TAP Portugal: Od sutra letovi na liniji između Lisabona i Beograda

Nova linija portugalske avio kompanije TAP Portugal između Beograda i Lisabona biće uspostavljena od sutrašnjeg dana, kada se očekuje premijeni let.

Avio kompanija TAP Portugal

 

Direktna linija avio kompanije TAP Portugal će biti otvorena 1. jula 2014. godine kada se očekuje da prvi avion poleti iz Lisabona ka Beogradu. Poletanje se očekuje u 9:30h po lokalnom, a 10:30 po našem vremenu, dok će avion sleteti na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” oko 14:10.

 

Prvi let sa beogradskog aerodroma ka Lisabonu desiće se odmah potom i predviđen je za 14:55h i očekuje se da u portugalski grad sleti u 17:50h po lokalnom, to jest 18:50h po našem vremenu.

 

Avio kompanija TAP Portugal namerava da leti tri puta nedeljno i to utorkom, sredom i petkom iz Lisabona i utorkom, četvrtkom i subotom iz Beograda. Polasci iz Lisabona su utorkom u 9:30h (po lokalnom vremenu) i u kasnim večernjim satima u sredu (22:00h) i petak (22:45h), dok je poletanje iz Beograda zakazano za 14:55h utorkom i u ranim jutarnjim časovima četvrtkom (03:25h) i subotom (04:10h).

 

Letovi na relaciji Beograd – Lisabon su deo redovne linije avio kompanije TAP Portugal koja planira da održava ovu liniju tokom cele godine.

 

Za potrebe ove linije korističe se avioni tipa Airbus A319, iz flote portugalske avio kompanije u kojoj se ukupno nalazi 59 Airbusovih letelica dok će se ova brojka uvećati za još 18 novih aviona tokom narednih godina. Airbus A319 avio kompanije TAP Portugal dolazi sa ukupno 132 mesta, od kojih je 19 u biznis i 113 u ekonomskoj klasi.

 

Osim pristupačnosti jednog od najlepših gradova Pirinejskog poluostrva, avio kompanija TAP Portugal omogućiće svim putnicima sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” široku lepezu destinacija u Portugalu, Evropi, Severnoj i Južnoj Americi i Zapadnoj Africi i broj gradova će se u budućnosti samo povećavati.

 

Sutrašnji dan takođe obeležava i poslednji dan velike promotivne akcije avio kompanije TAP Portugal.

Online rezervacije letova avio kompanije TAP Portugal

Rezervišite odmah avio karte kompanije TAP Portugal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar