TAP Portugal: Pojačanja linije Beograd – Lisabon

TAP Portugal: Dodatni letovi na liniji između Beograda i Lisabona

Portugalska avio kompanija TAP Portugal zadovoljna je uspehom direktne linije između Beograda i Lisabona koja je uspostavljena nedavno, pa najavljuje da će nastaviti da leti između dva grada i tokom zime, ali i da će dodati nove polaske.

Avion avio kompanije TAP Portugal

Kao što je i najavljivano, avio kompanija TAP Portugal je i zvanično potvrdila da će leteti na liniji između Beograda i Lisabona i tokom zimskog perioda, upisujući svoje letove u zimski red letenja.

 

Portugalska avio kompanija će dodati i još jedan nedeljni let na ovoj liniji početkom zimske sezone, to jest 26. oktobra. Na taj način, sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” leteće četiri puta nedeljno i to utorkom, sredom, petkom i subotom.

 

Treba spomenuti da su letovi utorkom i sredom povezani sa mađarskom prestonicom, Budimpeštom, u kojoj će se praviti kratka pauza kako bi se ukrcali i putnici iz Mađarske. Ovakva pauza se pravi utorkom na letovima iz Lisabona i sredom na letovima iz Beograda, dok će u ostalim slučajevima avioni leteti direktno između portugalske i srpske prestonice.

 

Zimski red letenja, za sezonu 2014./2015. godinu već je definisan i avio karte za letove u tom periodu se mogu kupiti i danas.

Više detalja o liniji Beograd – Lisabon možete pročitati ovde.

Online rezervacije letova avio kompanije TAP Portugal

Rezervišite odmah avio karte kompanije TAP Portugal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar