Turkish Airlines: Prvi u Evropi

Turkish Airlines: Najbolja avio kompanija u Evropi

Turska avio kompanija Turkish Airlines nedavno je još jednom proglašena za najbolju avio kompaniju u Evropi, po istraživanju konsultantske kuće “Skytrax” iz Velike Britanije.

Avio kompanija Turkish Airlines

Na osnovu ovogodišnjeg istraživanja, koje je obuhvatilo preko 18 miliona putnika i koje je trajalo 10 meseci, avio kompanija Turkish Airlines po četvrti put uzastopno je proglašena za najbolju u Evropi. Osim ove titule sa sobom je ponela još tri priznanja i to za najbolji ketering u biznis klasi, najbolji jelovnik u salonu za biznis klasu i za najbolju avio kompaniju u jugoistočnoj Evropi.

 

Na listi deset najboljih avio kompanija na svetu, prvo mesto je zauzela avio kompanija Cathay Pacific iz Hong Konga, a Turkish Airlines nalazi se na petoj poziciji. Ipak, avio udruženje Star Alliance, kojem pripada avio kompanija Turkish Airlines dominira sa čak pet kompanija u najboljih 10 na svetu.

 

Istraživanje je pratilo 245 avio kompanija u više od 160 zemalja širom sveta, a pored celokupnog kvaliteta usluga avio kompanija, ocenjuju se i pojedinačne kategorije poput najboljih sedišta, najboljeg osoblja, najboljih low cost avio kompanija i slično.

 

Važno mesto zauzima i izbor najboljeg aerodroma na svetu, a ove godine je po drugi put zaredom tu titulu odneo aerodrom u Singapuru – Čangi, koji je od 2000. godine uvek među najbolja tri na svetu

 

Skytrax je najpriznatija svetska kompanija koja se bavi ocenjivanjem zadovoljstva putnika u avio saobraćaju i svoje rang liste objavljuje svake godine.

Online rezervacije letova avio kompanije Turkish Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Turkish Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar