Air Serbia: Happy Friday prvi avgust

Air Serbia: “Srećan Petak” za letove do Stokholma, Brisela, Milana i Sarajeva

Na današnjoj promotivnoj akciji “Happy Friday” avio kompanije Air Serbia mogu se kupiti jeftine avio karte do četiri grada: Stokholma, Sarajeva, Milana ili Brisela.

Avio kompanija Air Serbia

Avio karte ka ovim destinacijama, po navedenim cenama mogu se kupiti samo ovog petka, 1. avgusta 2014. godine, a one se mogu iskoristiti putovanja u periodu od 25. avgusta do 10. decembra 2014. godine.

 

Na današnjem popusti su povratne avio karte na liniji od Beograda do Sarajeva i Milana i one se mogu kupiti već od 109 EUR. Snižene su cene avio karata i do Brisela i one su već od 139 EUR, kao i Stokholma, a avio karte do ove destinacije se mogu kupiti danas već od 149 EUR.

 

Navedene cene na Happy Friday promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija napominje da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Broj raspoloživog mesta po ovim povoljnim cenama je ograničen i preporučuje se da pozovete naše agente što pre.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar