Wizz Air: Novi letovi iz Budimpešte

Wizz Air: Nove linije iz Budimpešte do Lisabona i Mastrihta

 

Low cost avio kompanija Wizz Air nastavlja da širi svoju mrežu destinacija uvodeći od naredne godine letove iz Budimpešte do Lisabona i Mastrihta.

 

Low Cost avio kompanija Wizz Air Letovi iz Budimpešte

 

Ovakvo poboljšanje ponude mađarske low cost avio kompanije usledilo je kao rezultat nabavke još jednog aviona Airbus A320 koji bi trebalo da stigne u flotu ove kompanije do 15. maja 2015. godine. Sa ovim dodatkom, avio kompanija Wizz Air imaće devet aviona Airbus A320.

 

Krajem marta 2015. godine očekuje se prvi let na liniji Budimpešta – Lisabon, a planirano je da avio kompanija saobraća na ovoj liniji dva puta nedeljno. Avio karta u jednom smeru će moći da se kupi od 45 EUR.

 

Nešto kasnije, 15. maja 2015. godine, avio kompanija Wizz Air uvešće i liniju Budimpešta do holandskog grada Mastrihta, do kojeg planira da leti četiri puta nedeljno. Avio karta u jednom smeru na ovoj liniji moći će da se kupi već od 19 EUR.

 

Pored novih linija, mađarska low cost avio kompanija planira da poveća broj letova ka destinacijama do kojih trenutno saobraća. Veći broj letova će dobiti linije do Londona, Brisela, Ajndhovena, Milana, Barselone, Madrida, Malmea i Stokholma.

 

Sa ovim izmenama low cost avio kompanija Wizz Air imaće linije iz Budimpešte do ukupno 37 gradova u 21 državi, a čak 13 linija će održavati najmanje jednom dnevno.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar