Air Serbia: Happy Friday Amsterdam i Moskva

Air Serbia: Promotivna akcija “Srećan petak” za letove do Amsterdama i Moskve

Avio kompanije Air Serbia poslednjeg petka u avgustu nudi povoljne avio karte do Amsterdama i Moskve.

 

Avio kompanija Air Serbia

 

Samo ovog petka, 29. avgusta 2014. godine na promotivnoj akciji “Happy Friday” mogu se kupiti jeftine avio karte do pomenute dve destinacije, a za letove u periodu od 10. oktobra do 10. decembra ove godine.

 

Povratne avio karte iz Beograda do Amsterdama se mogu kupiti već od 159 EUR, a svi putnici koji umesto Holandije žele da posete Rusiju, na Happy Friday promotivnoj akciji mogu kupiti avio karte do Moskve po ceni od 199 EUR.

 

Sve cene koje su navedene ovde se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Zbog toga što je broj raspoloživog mesta po ovim povoljnim cenama ograničen preporučuje se da pozovete naše agente što pre.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar