Air Serbia: Happy Friday avio karte do četiri evropska grada

Air Serbia: “Happy Friday” promo cene za letove do četiri evropske destinacije

 

Avio kompanija Air Serbia otpočinje septembar sa promotivnim sniženjem Happy Friday do četiri evropska grada.

 

Avio kompanija Air Serbia Happy Friday promotivna akcija

 

Ovog petka, 5. septembra 2014. godine na promotivnoj akciji “Happy Friday” mogu se kupiti jeftine avio karte za letove iz Beograda u periodu od 1. oktobra 2014. godine.

 

Povratne avio karte iz Beograda do Varšave se mogu kupiti već od 89 EUR, dok se avio karte do Bukurešta mogu kupiti od 99 EUR, do Milana od 109 EUR, a do Londona od 199 EUR.

 

Sve cene koje su navedene ovde se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu. Ponuda nije na snazi u određenim periodima putovanja, a možete se raspitati u našoj agenciji za više detalja, pre kupovine avio karata.

 

Zbog toga što je broj raspoloživog mesta po ovim povoljnim cenama ograničen preporučuje se da pozovete naše agente što pre.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar