Wizz Air u Nišu

Wizz Air u pregovorima sa aerodromom u Nišu!

 

Predstavnici Vlade Srbije danas su zvanično potvrdili da su u pregovorima sa low cost avio kompanijom Wizz Air o mogućnosti uspostavljanja letova sa aerodroma u Nišu.

 

Low cost Avio kompanija Wizz Air uskoro u Nišu

 

Time je konačno i otkriveno ime low cost avio kompanije sa kojom su lokalne vlasti i Vlada Srbije već nekoliko nedelja u pregovorima o letovima iz Niša. Tada se ime avio kompanije nije otkrivalo kako se ne bi ugrozio proces pregovora.

 

U izjavi predstavnika mađarske low cost avio kompanije potvrđeno je veliko interesovanje za niški aerodrom, ali i da sa uspostavljanjem letova iz ovog grada oni ne žele da potpuno napuste aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu, već samo da prošire svoju mrežu u Srbiji.

 

Izvršni direktor aerodroma “Konstantin Veliki” u Nišu, Dragan Bugarinović izjavio je da bi letovi do Francuske, Nemačke ili Skandinavije bili najprofitabilniji, ali konkretnijih detalja o destinacijama i dalje nije bilo.

 

Niški aerodrom je ranije spominjan kao buduće veliko čvorište low cost avio kompanija, pa bi ovakav sporazum značio korak napred ka ovom cilju.

 

Po prethodnim informacijama, izgledi da to bude low cost avio kompanija Wizz Air su veliki, jer je tad najavljeno potpisivanje ugovora tokom septembra – prodaja avio karata bi u tom slučaju bila pokrenuta već u novembru, dok bi prvi letovi bili započeti tokom marta 2015. godine.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar