Air Serbia Happy Friday promocija 19. septembar

Air Serbia: Samo ovog petka, jeftine avio karte za letove do pet destinacija

 

Domaća avio kompanija Air Serbia još jednom na svojoj Happy Friday promotivnoj akciji nudi povoljne avio karte, ovog puta do pet destinacija iz svoje mreže.

 

Air Serbia Happy Friday promotivna akcija

 

Ovog petka, 19. septembra 2014. godine u okviru promotivne akcije “Happy Friday” mogu se kupiti jeftine avio karte za letove iz Beograda, u periodu putovanja od 10. oktobra 2014. do 28. marta 2015. godine.

 

Povratne avio karte iz Beograda do Milana su već od 109 EUR, do Frankfurta se mogu kupiti od 119 EUR, do Pariza od 179 EUR, do Moskve od 199 EUR, a do Abu Dabija od 289 EUR.

 

Sve cene koje su navedene ovde se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Ponuda ne važi za avio karte za putovanja u periodu od 11. decembra 2014. – do 19. januara 2015. godine.

 

Zbog toga što je broj raspoloživog mesta po ovim povoljnim cenama ograničen preporučuje se da pozovete naše agente što pre.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar