Air Serbia: Velika jesenja promo akcija

Air Serbia: Početkom oktobra povoljne avio karte za većinu letova domaće avio kompanije

 

Avio kompanija Air Serbia odlučila je ovih dana da pokrene veliku promotivnu akciju koja obuhvata letove ka skoro svim destinacijama ka kojima domaća avio kompanija leti.

 

Air Serbia promo jesen

 

Narednih nedelju dana, do 8. oktobra, mogu se na sniženju kupiti avio karte za ekonomsku ili biznis klasu, a za putovanja koja počinju najmanje 42 dana od dana kupovine.

 

Najpovoljnija avio karta sa aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu je do glavnog grada Poljske, Varšave, koja se može kupiti već od 95 EUR. Avio karte do Budimpešte, Ljubljane, Soluna, Sarajeva, Bukurešta, Sofije, Tirane, Beča ili Skoplja su od 109 EUR, do Rima od 112 EUR, a do Milana i Istanbula od 119 EUR.

 

Povratne avio karte iz Beograda do Brisela i Frankfurta su od 129 EUR, do Štutgarta od 139 EUR, do Kopenhagena, Diseldorfa, Stokholma, Praga i Ciriha od 149 EUR, a do Amsterdama, Berlina i Larnake od 169 EUR. Avio karte za letove do Tel Aviva i Pariza se mogu kupiti po ceni od 189 EUR, Moskva i London su od 209 EUR, Bejrut od 309 EUR, a Abu Dabi od 319 EUR.

 

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom uvećavaju cenu avio karte za 10 EUR.

 

Broj raspoloživog mesta je ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar