Air Serbia: Povoljne avio karte do Istanbula, Podgorice, Tivta

Air Serbia: Promotivne cene avio karata do Istanbula, Podgorice i Tivta

 

Avio kompanija Air Serbia tokom oktobra imaće u svojoj ponudi povoljne avio karte za letove iz Beograda do Istanbula, Podgorice i Tivta.

 

Avio kompanija Air Serbia promo cene avio karata Beograd do Istanbul, Tivat i Podgorica

 

Odmah nakon najave promotivne akcije avio kompanije Turkish Airlines za letove do Istanbula, stiže odgovor domaće avio kompanije koja je takođe ponudila povoljne povratne avio karte na liniji Beograd – Istanbul.

 

Avio karte su u promotivnoj ponudi sve do 31. oktobra 2014. godine, po ceni već od 89 EUR, a za letove u periodu od 1. novembra do 13. februara naredne godine, isključujući putovanja od 11. decembra 2014. do 19. januara 2015. godine. Avio karte se moraju kupiti bar 20 dana pre putovanja.

 

Avio karte za letove na linijama Beograd – Podgorica i Beograd – Tivat mogu se kupiti po sličnoj ceni – već od 90 EUR. Ova ponuda je aktuelna do 23. oktobra, a važi za sve letove u periodu od 26. oktobra do 10. decembra 2014. godine.

 

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom uvećavaju cenu avio karte za 10 EUR.

 

Broj raspoloživog mesta je ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar