Air Serbia: Happy Friday do Brisela, Stokholma, Sarajeva i Varšave

Air Serbia: Promocija Happy Friday za letove do četiri destinacije

 

Kao i prethodnih nedelja i ovog petka domaća avio kompanija Air Serbia u okviru svoje Happy Friday promotivne akcije donosi povoljne avio karte do destinacija iz svoje mreže.

 

Avio kompanija Air Serbija Happy Friday

 

Pa tako, danas, petka 17. oktobra 2014. godine mogu se kupiti povoljnije avio karte do četiri evropska grada, a važe za putovanja u periodu od 20. oktobra do 10. decembra 2014. godine.

 

Povratne avio karte iz Beograda do Varšave su najjeftinije i mogu se kupiti već od 89 EUR, avio karte do Sarajeva su od 99 EUR, a do Brisela i Stokholma od 159 EUR.

 

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a srpska nacionalna avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen, pa Vam preporučujemo da što pre rezervišete Vaš let pozivom našeg call centra.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Avio kompanija Air Serbia trenutno u ponudi ima jeftine avio karte i do Istanbula, Tivta i Podgorice a više detalja o uslovima i cenama možete videti ovde.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar