Aerodrom Beograd – Promene na linijama iz Srbije

Dve avio kompanije izmenile svoj red letenja sa beogradskog aerodroma

Ovih dana avio kompanije Qatar Airways i Air Serbia donele su odluku da promene svoje linije sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla.

aerodrom Beograd izmene red letenja

Avio kompanija Qatar Airways obradovala je sve putnike uvođenjem dodatnih letova između Beograda i Dohe, sa kojim ova avio kompanija sad saobraća svakog dana na ovoj liniji.

Ova avio kompanija dodala je letove utorkom i četvrtkom, a novi letovi obavljaju se sa tehničkim sletanjem u Sofiji, kako bi se ukrcali putnici sa aerodroma u glavnom gradu Bugarske.

U najskorijoj budućnosti očekuje se da će avio kompanija Qatar Airways ponuditi i svakodnevne direktne letove iz Beograda do Dohe, bez sletanja u glavni grad Bugarske, ali će uz to i Sofija dobiti svoje odvojene direktne letove do Dohe.

Sa druge strane, domaća avio kompanija Air Serbia odlučila je da ukine letove između Beograda i Larnake, kao i između Beograda i Budimpešte.

Ukidanje ovih linija predviđeno sa početkom zimskog reda letenja, tj. od 25. oktobra 2015 godine, a dok se očekuje da će letovi do Larnake biti vraćeni tokom leta naredne godine, linija Beograd – Budimpešta biće ukinuta na neodređen vremenski period.

Ipak, zbog ove odluke, avio kompanija Air Serbia će povećati broj letova na drugim linijama – Sa tri na četiri nedeljna leta na liniji Beograd – Bejrut i sa tri na pet nedeljnih letova na liniji Beograd – Tirana.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar