Aerodromi u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu zabeležili novi rekord

Više putnika u regionu u odnosu na prošlu godinu

Aerodromi u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu imali su veći broj putnika tokom septembra u odnosu na prethodnu godinu, a njihov broj tokom prethodna tri meseca je rekordan.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd Srbija

Tokom prethodnog meseca aerodrom Nikola Tesla u Beogradu ugostio je preko 490.000 putnika, što je porast u odnosu na isti period prošle godine. Ovakav rezultat stigao je i uprkos činjenici da sve veći broj avio kompanija smanjuje broj svojih letova sad kada je letnja sezona završena.

Aerodrom u Beogradu do sad je posetilo više od 4 miliona putnika, rezultat koji srpski aerodrom beleži već drugu godinu uzastopno.

Zagrebački aerodrom takođe je imao pozitivan prethodni period, sa 271.647 putnika što je rast od 8,1% u poređenju sa istim periodom prošle godine. Sa ovim nastavljen je izuzetno pozitivan niz ovog aerodroma koji je tokom cele godine beležio bolje rezultate u odnosu na prošlu godinu.

Aerodrom u Sarajevu jedini je čiji je rast u odnosu na prošlu godinu izražen dvocifrenim brojom. Aerodrom je posetilo 79.120 putnika što je rast od 11,2%, to jest ukupno 621.689 putnika tokom prvih devet meseci ove godine.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar