Air China – codeshare let sa Air Serbia

Avio kompanija Air China na korak od uspostavljanja letova na relaciji Beograd – Peking

 

Kineska avio kompanija Air China počela je pregovore sa avio kompanijom Air Serbia o uspostavljanu letova na relaciji Beograd – Peking. Potpisivanje codeshare sporazuma između ove dve avio kompanije postaje sve izvesnije, uz veliku želju i Air Serbia-e i Air China-e za uspostavljanje nove linije do Pekinga.

 

Air China codeshare Air Serbia, Beograd Peking

 

 

U avgustu je Direktorat civilnog vazduhopovstva Srbije potpisao Memorandum o razumevanju sa Kinom što predstavlja veliki korak u finaliziranju ugovora između dve avio kompanije. Realizacija codeshare sporazuma se očekuje u prvom kvartalu 2015. godine, a ubrzo posle toga možemo očekivati i prvi let od Beograda do Pekinga.

 

Avio kompanija Air Serbia razmatrala je uvođenje leta ka Kini ali su prvo morali da pronađu partnera jer u svojoj floti nemaju određeni tip letelice koji im je potreban za let do Pekinga. Iz tog razloga interesovanje Air China-e za srpsko tržište je došlo u pravom momentu.

 

Poslednji let sa aerodroma Beograd kineska avio kompanija obavila je devedesetih godina, neposredno pre raspada bivše Jugoslavije.

 

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

 

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar