Air France – Dream Deals promocija za Latinsku Ameriku, Karibe, Aziju i Afriku

Do 26. januara povoljne avio karte ka svetskim destinacijama

Novu godinu avio kompanije Air France i KLM započelu su sa velikom promotivnom akcijom na kojoj su snižene cene avio karata za veliki broj destinacija širom sveta.

Air France KLM promotivna akcija Beograd Afrika Amerika Azija

Nova promotivna akcija će trajati sve do 26. januara, a u tom periodu možete da kupite povoljne avio karte za letove iz Beograda do destinacija u Latinskoj Americi, Indijskom okeanu i Karibioma: avio karte do Rio de Žaneira i Sao Paola možete kupiti po ceni već od 665 EUR, do Buenos Ajresa od 765 EUR, do Bogote od 815 EUR, do Arube od 830 EUR, do Reiniona od 979 EUR, a do Montevidea i Lime od 1065 EUR.

Na promociji su se našli i letovi do destinacija u Aziji pa avio karte do Šangaja i Pekinga možete kupiti po ceni već od 567 EUR, do Bangkoka, Tokija i Osake već od 591 EUR, do Hong Konga po ceni od 610 EUR, a do Singapura od 611 EUR.

Snižene su i cene avio karata za letove iz Beograda do gradova u Africi: avio karte do Johanesburga možete kupiti po ceni već od 609 EUR, do Kejptauna od 619 EUR, do Najrobija od 641 EUR, do Lagosa od 671 EUR, a do Luande od 761 EUR.

Ovo je tek deo najnovije promotivne ponude avio kompanija Air France i KLM koja obuhvata brojne druge destinacije širom sveta.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, a za period putovanja do 23. juna 2016. godine. Važe neke restrikcije.

Broj raspoloživih mesta je ograničen i zato preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili da pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar