Air France i KLM – Promotivne cene avio karata za Latinsku Ameriku i Karibe

Još povoljnije do atraktivnih destinacija

Avio kompanije Air France i KLM nedavno su pokrenule veliku promotivnu akciju za letove iz Beograda do destinacija u Latinskoj Americi i na Karibima.

Air France KLM avio karte Latinska Amerika Karibi

Promotivna akcija će trajati sve do 25. novembra 2015. godine, a najjeftinije avio karte možete kupiti za letove iz Beograda do brazilskih destinacija Rio de Žaneiro, Sao Paulo i Brazilija po ceni već od 669 EUR.

Avio karte za For de Frans (Martinik), Porto Alegre (Brazil), Poent a Pitr (Gvadelup) i Punta Kana (Dominakanska Republika) su od 719 EUR.

avio karte Beograd Aruba

Povratne avio karte za Kali i Bogotu (Kolumbija), Buenos Ajres (Argentina) i Panama Siti (Panama) po ceni već od 769 EUR, za Filipsburg (Sveti Martin), Karakas (Venecuela), Sen Deni (Reinion) od 819 EUR, za Punta Kaisedo (Dominikanska Republika) od 829 EUR, a za Arubu, Kralendajk, Boner (Karipska Holandija), Vilemstad (Kurasao) i Zanderij (Surinam) od 869 EUR.

Na promotivnoj akciji nalaze se i letovi za Plezans (Mauricijus) po ceni od 920 EUR, za Antananarivo (Madagaskar), Montevideo (Urugvaj), Gvajakil, Kito (Ekvador) po ceni od 1069 EUR, za Santijago de Čile (Čile) od 1119 EUR, a za Kaljao (Peru) od 1220 EUR.

avio karte Beograd For de Frans

Sve cene navedene su sa svim uračunatim dodatnim troškovima i važe za povratne avio karte do ovih destinacija. Promotivna akcija odnosi se za putovanja do 30. juna 2016. godine, osim u periodu od 15. decembra 2015. do 5. januara 2016. i od 24. marta 2016. do 3. aprila 2016. godine.

Promotivna akcija odnosi se i polaske i Skoplja i Podgorice.

Broj raspoloživih mesta je veoma ograničen, pa preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili da pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar