Air France – Promo akcija za Brazil i Madagaskar

Avio karte do atraktivnih destinacija po ceni već od 549 EUR![]

Avio kompanija Air France pokrenula je promotivnu akciju za avio karte do destinacija u Brazilu i do Madagaskara koje će biti u ponudi do 4. maja 2015. godine.

Air France Beograd Brazil Madagaskar promo avio karte

Na ovoj promotivnoj akciji možete kupiti avio karte za letove iz Beograda do Sao Paula, Rio de Žaneira i Brazilije po ceni već od 549 EUR, dok su avio karte do Porto Alegrea već od 649 EUR.

Promocija takođe obuhvata i veoma povoljne letove do Antananariva, na prelepom ostrvu Madagaskar, a avio karte možete kupiti po ceni već od 749 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanija Air France.

Avio karte na ovoj promotivnoj akciji važe za period putovanja od 4. maja do 6. decembra ka destinacijama u Brazulu i od 8. maja do 30. septembra za Madagaskar. Važe neki izuzetci o čemu se možete informisati kod naših agenata.

Letovi se obavljaju u saradnji sa domaćom avio kompanijom Air Serbia za letove Beograd – Pariz i Beograd – Amsterdam, a letove do krajnjih destinacija pored avio kompanije Air France, obavljaju još i holandski KLM ili američka avio kompanija Delta.

Avio karte su već u prodaji, a promotivni period kao i broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa preporučujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar