Air France – Promo za letove ka Africi

Snižene cene za letove iz Beograda do 8 afričkih destinacija

Avio kompanije Air France i KLM do kraja meseca u svojoj ponudi će imati snižene cene avio karata za letove iz Beograda do gradova u Africi.

Air France Promo avio karte za Afriku

Promotivna akcija će trajati sve do 31. marta, a najjeftinije avio karte u ponudi su za letove iz Beograda do Najrobija koje možete kupiti po ceni već od 519 EUR.

Avio karte do Johanesburga su već od 579 EUR, do Lagosa od 599 EUR, do Dakara od 659 EUR, do Kejptauna od 699 EUR, do Luande od 809 EUR, do Kotonua od 879 EUR, a do Libervila od 899 EUR.

Sve cene navedene su za povratne avio karte sa već uračunatim dodatnim troškovima, a odnose se na putovanja do 30. novembra 2016. godine. Iz ponude su izuzeta putovanja u periodu od 23. juna do 20. avgusta za sve destinacije osim za letove za Lagos i Luandu na koje se ne odnosi ovo ograničenje.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna asistencija pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar