Air France – Velika Oh La La Promotivna akcija

Povoljne avio karte do destinacija u Južnoj Americi, Aziji i Africi

Avio kompanija Air France pokrenula je novu promotivnu akciju za brojne destinacije širom sveta, a koja će trajati do 14. septembra 2015. godine.

Air France promo avio karte Oh La La Beograd

Francuska avio kompanija, u saradnji sa avio kompanijama KLM i Delta, nudi povoljne avio karte do velikog broja destinacija u Južnoj Americi, a iz ponude izdvajamo povratne avio karte iz Beograda do Rio de Žaneira koje možete kupiti po ceni već od 639 EUR, do Bogote po ceni već od 689 EUR, do Buenos Ajresa po ceni od 689 EUR, do Sent Martina po ceni od 809 EUR, a do Montevidea i Mauricijusa od 859 EUR.

Od destinacija u Aziji najprimamljivije deluju avio karte do Bangkoka po ceni već od 589 EUR, do Džakarte i Hong Konga po ceni već od 659 EUR, do Singapura i Osake od 679 EUR, a do Tokija od 699 EUR.

Na promotivnoj akciji nalaze se i destinacije na Bliskom Istoku i u Africi, a avio karte do Dubaija i Muskata možete kupiti po ceni već od 589 EUR, do Johanesburga po ceni od 609 EUR, do Najrobija već od 639 EUR, a do Dohe po ceni od 879 EUR.

Cene navedene na promotivnoj akciji Oh La La podrazumevaju povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije.

Ovo je tek mali deo cele promotivne akcije. Period putovanja varira u zavisnosti od izabrane destinacije, a važe i neka ograničenja o čemu se možete raspitati kod naših agenata.

Sa ovom akcijom avio kompanije Air France, KLM i Delta zaokružile su svoju ponudu za ceo svet jer od ranije već nude veoma povoljne avio karte i za Severnu Ameriku o čemu možete pročitati ovde.

Broj mesta po ovim cenama je ograničen, rezervišete već danas Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar