KLM – Neverovatne cene avio karata do Severne Amerike

Avio kompanija KLM i dalje nude veoma povoljne avio karte za letove iz Beograda do velikog broja destinacija u Severnoj Americi

Avio kompanija KLM u svojoj ponudi ima veoma povoljne cene redovnih avio karata za letove iz Beograda do Sjedinjenih Američkih Država i Kanade.

KLM jeftine avio karte Amerika Kanada Beograd

Do sad najpovoljnije cene avio karata za letove iz Beograda do velikog broja gradova severnoameričkog kontinenta uvrštene su u ponudu avio kompanije KLM početkom ove godine, a to što su redovnoj prodaji znači da nemaju ograničene periode za putovanje i kupovinu avio karata.

Avio karte za letove iz Beograda do Njujorka, Vašingtona i Bostona možete kupiti po ceni već od 419 EUR, avio karte do Montreala su po ceni od 499 EUR, do Detroita i Čikaga od 519 EUR, a do Toronta od 529 EUR.

Za letove do Kalgarija možete kupiti avio karte po ceni od 569 EUR, do Majamija, San Franciska, Las Vegasa i Atlante po ceni od 579 EUR, a do Vankuvera i Los Anđelesa od 589 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije KLM.

Avio karte možete kupiti već danas, a za putovanja tokom cele godine, osim u periodu od 21. jula do 16. avgusta.

Avio kompanija KLM ima kodšer sporazum sa avio kompanijom Air Serbia, pa se svi letovi obavljaju sa presedanjem u Amsterdamu ili Briselu.

Iako period prodaje nije određen, broj mesta po ovim cenama je ograničen, pa zbog velike traženosti savetujemo Vam da već danas rezervišete Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar