Air Serbia – Happy Friday promo za 13. maj

Povoljne avio karte za letove do pet evropskih destinacija već od 119 EUR

Samo danas na akciji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda do pet gradova u Evropi.

Air Serbia 13 maj Happy Friday avio karte Beograd Moskva Varna Solun Hamburg

Tokom promocije koja važi samo danas, petka, 13. maja možete kupiti jeftine avio karte za letove iz Beograda do Ljubljane po ceni već od 109 EUR, avio karte do Soluna su od 119 EUR, do Varne od 129 EUR, do Hamburga od 159 EUR, a do Moskve od 209 EUR.

Promo akcija se odnosi na avio karte za period putovanja od 16. maja do 30. septembra 2016. godine, ali treba imati na umu da će avio kompanija Air Serbia početi da obavlja letove ka Hamburgu od 15. juna, kao i da će obavljati letove Beograd – Varna u periodu od 14. juna do 18. septembra 2016. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar