Air Serbia – Promotivna akcija Srećan Petak 14. avgust

Povoljno do Beča, Moskve, Bukurešta i Soluna na današnjoj promotivnoj akciji

Na današnjoj promotivnoj akciji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda do Beča, Bukurešta, Soluna i Moskve.

Air Serbia Happy Friday Beograd Bec Moskva Solun Bukurest

Tokom promocije koja važi samo danas, petka, 14. avgusta možete kupiti jeftine avio karte za letove iz Beograda do Beča po ceni već od 109 EUR, do Bukurešta i Soluna po ceni od 119 EUR, a do Moskve od 239 EUR.

Period putovanja: od 7. septembra do 15. decembra 2015. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživog mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar